Over mij

Mijn allereerste radiospotje sprak ik in op mijn zestiende, voor een anti acnémiddel. Gelukkig had ik geen last van acné, maar het was wel de start van mijn stemmenbestaan. Omdat ik al op jonge leeftijd kon beginnen, heb ik veel kunnen leren en heel veel mogen inspreken.

Inmiddels ben ik ruim twintig jaar bezig als voice-over en stem-actrice. Met veel plezier zet ik mijn stem in voor diverse bedrijven, organisaties en merken, om teksten en verhalen tot leven te brengen. Fris en enthousiast voor bijvoorbeeld Kellogs en Sloggi, jong en energiek voor Belcompany of Gliss Kur of waanzinnig enthousiast voor Movieplanet.

Maar ik spreek net zo makkelijk serieuze bedrijfsfims, animaties, e-learnings en voice respons systemen in. Audioboeken ook trouwens. 

Mijn kracht zit hem in mijn tweetaligheid.

Door mijn Engelse vader spreek ik vloeiend Engels (Brits) en spreek regelmatig beide talen in voor producties. Luister mijn demo’s hier.

Werkwijze en homestudio:

Kortom, je kunt alle kanten op met mijn stem. Ik denk ook graag met je mee. Ik heb een homestudio, dus spreek veel producties thuis in, maar kom net zo graag naar een studio van jouw keuze. Mijn thuisstudio beschikt over een Røde usb microfoon en werk met het programma Audacity en Pro Tools first. Als de juiste tone of voice is besproken ga ik aan de slag en lever ik je een paar verschillende, onbewerkte takes aan. Binnen 24 uur kan ik je de bestanden leveren en is jouw spot of animatie klaar. Stuur e-mail en ik neem graag contact met je op!

Friends/Collega’s

“Emmelie’s stem is leeftijdloos en fris, en omdat ze makkelijk te regisseren is, is het eindresultaat altijd top.”
(Voice-over en regisseuse Machteld van der Gaag)

“Emmelie is één van de beste Engelstalige voice-overs in Nederland.”
(Jacco den HartoghThe Filmfactory)

“Emmelie is een rasverteller met een jonge, warme stem.”

Naam
Telefoonnummer
Bericht

Volg Emmelie ook op